суббота, 17 августа 2019 г.

В Арктиці зафіксували 34-градусну спеку

В Арктиці зафіксували 34-градусну спеку 
https://glavcom.ua/world/observe/v-arktitsi-zafiksuvali-34-gradusnu-speku-618608.html
17 08 2019
Така температура повітря була 26 липня на шведському форпості Маркусвінс
Погода в 2019 році б'є всі температурні рекорди і незвично високу температуру зафіксували навіть в Арктиці.
Як стверджують вчені, така висока температура повітря за Полярним колом була зафіксована вперше в історії, повідомляє Gizmodo.
Національна адміністрація океанічних і атмосферних досліджень повідомила, що метеорологічна станція на північ від Полярного кола, в Швеції, в липні зафіксувала в регіоні +34,8 градусів за Цельсієм.
Така температура повітря була 26 липня на шведському форпості Маркусвінс, який знаходиться на південній околиці полярного кола.
Як зазначає кліматолог NOAA Дік Арндт, подібна температура була відзначена вперше в історії Полярного кола

1 комментарий:

Kira Roza комментирует...

Мое свидетельство Всем привет. Я здесь, чтобы засвидетельствовать, как я получил ссуду от мистера Бенджамина после того, как несколько раз обращался за помощью к различным кредиторам, которые обещали помочь, но не дали мне ссуду. Пока мой друг не представил меня г-ну Бенджамину Ли, он пообещал помочь мне, и он действительно сделал, как обещал, без каких-либо задержек. Я никогда не думал, что есть еще надежные кредиторы, пока я не встретил г-на Бенджамина Ли, который действительно помог с кредит и изменил мою веру. Я не знаю, нужна ли вам настоящая и срочная ссуда. Не стесняйтесь обращаться к г-ну Бенджамину через WhatsApp + 1-989-394-3740 и его электронную почту: 247officedept@gmail.com, спасибо.